Chailatte.

för er som inte vet vad de tär är det här inget inlägg för er, så det är bara dra.
topplistan på Chailatte i Linköping:
1. Waynes
2. Espresso House
3. finns inget mer ställe som kan görat.

så nu vet ni, drick drick drick


Avoplex, o.p.i

Eftersom varken jag eller Linda nu har uppdaterat på ett tag, tyckte jag det var dags att komma med lite nytt!
Linda är nu på tenneriffa och stannar där tills söndag. Jag själv (sanne) börjar skolan imorn 08.15 och ser faktiskt lite fram emot det :)
Men hur som helst.. När jag satt och skrev ett blogginlägg på min egna blogg, kom jag på en superbra sak som jag verkligen gillar. Det är den här;
En underbar nagelbandsolja för dig med problem. Den läker och mjukar upp dina nagelband och även skonar nageln från större skador. Enligt mig är detta en underbar uppfinning, då man både kan använda den utan nagellack, och med nagellack. Alltså, det betyder att när dina naglar är fördigmålade och du glömde lägga på den där nagelbandsoljan, så lägger du bara på en droppe på mitten av nageln, så flyter resten sedan ut mot nagelbanden där den senare stannar.

Det som också är bra med den här, är att det är en pip som gör att det endast kommer ut droppar ur behållaren, vilket också gör dig fri från jobbigt kladdiga fingrar när du använder en pensel. Så nu kan du gå lugn i skolan, jobbet eller rättare sagt på stan om du stör dig på att dina nagelband är avsevärda. Med en droppe Avoplex gör du din vardag lättare!



Avoplex är en produkt från o.p.i och används till nagelbanden, men även armbågar. Priset ligger runt 150 kr, men det är det värt!

RSS 2.0